Gästbok

 1. Ann Ingelste

  2017-11-30

  Tusen tack Meg
  Det var en fantastisk helg vi hade hos er. Massor med bra idéer och lärorika övningar
  Det är vädigt kul att spendera en hel helg med att bara rida, sköta och prata om hästar. Alla vardagsproblem parkeras för några dagar
  Jag vill också tacka för att jag fick rida Rosa. Jag trivdes väldigt bra med henne
  Jag måste också säga att jag är imponerad hur du kunde se att jag skulle trivas så bra med henne.
  Kramar från Ann

 2. Ulrika Söderberg

  2017-11-14

  Kanonställe! Efter att ha ridit i sammanlagt 25 år stod jag ändå och stampade utan att komma framåt och utan att veta vad jag gjorde för fel. Efter denna helg känns det som att jag vet precis vad jag ska jobba på. Meg har en unik förmåga att se vilka saker i vår ridning som vi ska korrigera och ger direkt feedback hela tiden i stor mängd, under hela vistelsen. Jag har lärt mig massor!

  Hamnade först på en häst som inte helt passade mig bra men utan krusiduller fick jag byta till underbara Eddie som var en perfekt läromästare. Har aldrig ridit en häst i form så långa stunder som i helgen, saknar honom redan något enormt. Gjorde jag rätt svarade han till hundra procent. Ridningen filmades, vilket var mycket användbart & hörsnäckorna funkade kanon.

  Boende & mat var basic men allt man kunde tänkas behöva fanns och allt levererades med hjärta & omtanke (inte minst t ex glömde jag min laddare men redan 2 dagar senare låg den i brevlådan). Med lite medhavd godis- och vinöverflöd samt fantastiskt sällskap blev kvällarna jättemysiga!

 3. Nina Bruce

  2017-11-14

  Stort tack för en supertrevlig och otroligt lärorik helg!
  Upplägget var toppen med fem ridpass och många diskussioner och personlig feedback där emellan. Otroligt nyttigt att se sig själv på film och också kunna se skillnaden från första till sista ridpasset.
  Att kommunikationen med hästen startar på marken är ju egentligen självklart, men det behövde jag bli påmind om. Här kom Meg med många bra konkreta tips, både hur man kommunicerar från marken och vid ridning. Efter sista ridpasset var det en cool känsla att känna hur hästarna från marken följde efter en utan att man höll i en tråd.
  På de trygga hästarna vågade jag också experimentera lite mer och ställa fler frågor till hästarna. Och också få gensvar! Väl hemma på ridskolan hade jag mer självförtroden. När jag på första lektionen fick rida en femårigt fuxmärr(!) gick det mycket bättre än förväntat.
  Vi kände oss bortskämda att kunna sätta oss vid dukat bord och dessutom få ta del av Megs kunskap även vid lunch och middag. Mysigt boende med perfekta gemensamma ytor för måltider och umgänge.

 4. Kristel Schepers

  2017-11-14

  Tack för en fantastisk helg Meg!! Ett super upplägg med 5 ridpass och filmning med mycket diskussioner både under och mellan ridpassen har gett mig otroligt mycket. Härligt att se och inte minst känna framstegen från första till sista passet. Hade svårt att slita mig från hästryggen efter sista passet 😉

  Gillade upplägget som fokuserade lika mycket på kommunikation med hästen från första mötet som på rid-‘tekniken’.

  Boendet var perfekt. Vi var 6 kompisar som hade en toppen helg och njöt av intensiv hästfokus och hög mysfaktor. Även ett stort tack till Kjell som stod för catering och markservice i huset 🙂

  Vi har redan bokat för våren och börjat räkna dagarna dit 🙂
  Kram från Kristel

 5. Lotta Krossén

  2017-11-14

  Tack för en lärorik och jobbig helg! Det är svårt att tänka nytt när man “kan”. Frustrerande att inte lyckas med allt jag vill. Trevliga hästar för olika smaker. Så nyttigt att bli filmad och se hur jag ser ut när jag rider. Toppen med mikrofon och öronsnäckor.
  Trevligt boende med stor mysfaktor. Härligt att bli serverad mat och fika.
  En toppen weekend med ridkompisar. Vi har redan bokat inför våren.
  Man får det man tar och jag tog massor!
  Vi ses!

 6. Gunilla

  2017-11-12

  Vistelsen hos er blev inte så bra som jag tänkt mig tyvärr! Tomatsoppa första kvällen färdigköpt paj på lördagkvällen juice och flingor slut efter en frukost ransonering av bröd mm. Hästen jag fick var en gammal gentleman stel och trög dessutom hela bakpartiet helt täckt av intorkad avföring det var inte trevligt! Erfaren instruktör men vi bord ha fått mer för pengarna!

 7. Carin Wihlke

  2017-08-31

  För mig har hästar alltid varit ett mysterium, oberäkneliga och oförutsägbara i sitt beteende. Men som 60-åring ville jag ändå lära mig att rida. Helgkursen hos dig Meg har givit mig så mycket förståelse för hästen som väsen men också samspelet häst – människa. Helt ovärderligt om vi ska ha kul tillsammans hästen och jag.

 8. Sophia Johansson

  2017-05-30

  Tack Meg för en helg som jag sent kommer att glömma.
  Härlig vistelse hos dig och Kjell och tack Kjell för all god mat, fika och goa samtal vid middagsbordet.
  Från fredag till söndag utvecklades jag mer som ryttare än på alla år som jag tidigare ridit, åkte hem med balans i sitsen och en enormt bra känsla i kroppen. Även mycket lärdom hur hästar egentligen fungerar, trodde jag visste men fick många aha upplevelser under helgen.
  Tack för allt! Kram från Sophia i Vallda

 9. Ingrid Olsson

  2017-05-23

  Tack Meg och Kjell för en fin vistelse i ert hem!
  Jag kände mig så välkommen, njöt av full service med mat och fika. Tack Meg för att du såg mina korta underarmar som stört min sits i många år! Det är fantastiskt med ridning att man efter så många år ständigt lär sig nya saker, ser nya vinklar och utvecklas både som ryttare och människa.
  Varm Hälsning
  Ingrid i Umeå

 10. Lotta Lindblom

  2016-07-31

  Tack för en jättetrevlig vistelse hos dig Meg, Kjell och Amanda.
  Jättevärdefull undervisning intressanta disskutioner. Dessutom hade vi många intressanta samtal vid middagsbordet som inte alltid rörde hästar utan livet i allmänhet. Ni var verkligen öppna och lätta att lära känna. Hoppas att kunna komma tillbaka en helg i vinter. Då vill jag så gärna ha Rosa.
  Kram kram Lotta i Västerås.

Skriv ett inlägg

Ditt IP-nummer kommer att registreras, men inte visas publikt.