Gästbok

 1. Carin Wihlke

  2017-08-31

  För mig har hästar alltid varit ett mysterium, oberäkneliga och oförutsägbara i sitt beteende. Men som 60-åring ville jag ändå lära mig att rida. Helgkursen hos dig Meg har givit mig så mycket förståelse för hästen som väsen men också samspelet häst – människa. Helt ovärderligt om vi ska ha kul tillsammans hästen och jag.

 2. Sophia Johansson

  2017-05-30

  Tack Meg för en helg som jag sent kommer att glömma.
  Härlig vistelse hos dig och Kjell och tack Kjell för all god mat, fika och goa samtal vid middagsbordet.
  Från fredag till söndag utvecklades jag mer som ryttare än på alla år som jag tidigare ridit, åkte hem med balans i sitsen och en enormt bra känsla i kroppen. Även mycket lärdom hur hästar egentligen fungerar, trodde jag visste men fick många aha upplevelser under helgen.
  Tack för allt! Kram från Sophia i Vallda

 3. Ingrid Olsson

  2017-05-23

  Tack Meg och Kjell för en fin vistelse i ert hem!
  Jag kände mig så välkommen, njöt av full service med mat och fika. Tack Meg för att du såg mina korta underarmar som stört min sits i många år! Det är fantastiskt med ridning att man efter så många år ständigt lär sig nya saker, ser nya vinklar och utvecklas både som ryttare och människa.
  Varm Hälsning
  Ingrid i Umeå

 4. Lotta Lindblom

  2016-07-31

  Tack för en jättetrevlig vistelse hos dig Meg, Kjell och Amanda.
  Jättevärdefull undervisning intressanta disskutioner. Dessutom hade vi många intressanta samtal vid middagsbordet som inte alltid rörde hästar utan livet i allmänhet. Ni var verkligen öppna och lätta att lära känna. Hoppas att kunna komma tillbaka en helg i vinter. Då vill jag så gärna ha Rosa.
  Kram kram Lotta i Västerås.

Skriv ett inlägg

Ditt IP-nummer kommer att registreras, men inte visas publikt.